Janika De Winghe in de finale Scandinavian Open, te Falsterbo

Janika De Winghe V- Catoki x Sherrylady liep in december haar eerste 90 cm parcours, onder het  zadel van Py Jagerdén.
Ondertussen hebben zij een hele weg afgelegd, en met resultaat : De selectie voor de  Scandinavian Open te Falsterbo.
Ook hier liet zij zich van haar beste kant zien. Maandag kwamen er onder tropische omstandigheden (34° C) 170 deelnemers aan de start van de eerste ronde (1,20m)
Nergens kwam Janika in de buurt van het hout. Dinsdag dan de de tweede ronde, onder betere weersomstandigheden (25 °C en en licht briesje). Ook hier werden door de combinatie Janika en Py Jagerdén geen fouten gemaakt, en werd er een ticket voor de finale verdiend. Van de 170 starters gingen er een 40 door naar de finale.
Op vrijdag compleet andere weersomstandigheden dan tijdens de eerste ronde, nog 14 °C en ongeveer 6 Beaufort.  De finale werd verreden in de hoofdarena van Falsterbo, waar na de proef voor de jonge paarden de Nations cup zou verreden worden. Vele paarden waren onder de indruk van de grote piste, met groten tribunes en al een massa volk.
Janika liep als een echte routinier, maar tikte wel even een balk uit de lepels. Uiteindelijk kunnen we stellen dat de eigenaar, Mikaela Tamm en amazone Py Jagerdén fier mogen zijn op hun Sessan (Prinses )